Het Boek ‘Reizen? Dat kan iedereen!’ van Hettie van der Ven

24 november 2021

Het boek van Hettie (OVL lid en schrijver van de interviews) is af!!

Journalist en tekstschrijver Hettie van der Ven (47) is geboren en getogen in Boxtel. Tot haar zestiende jaar speelde haar leven zich thuis achter de poort van de Eindhovenseweg af, waar haar vader een fietsenzaak had. Voor reizen was tijd noch aandacht. Ten overvloede: Dat heeft Hettie later ruimschoots ingehaald.

Inmiddels woont Hettie alweer jaren in Liempde. Daar is ze graag, in Liempde, maar af en toe (nou ja, regelmatig…) wil ze dus op pad. Dan gaat ze de wereld in. In de zomer van 2019 bezocht ze haar honderdste land. Een mijlpaal! Tijd voor een boek dus.

En nu is het boek af. Reizen? Dat kan iedereen! Zo heet het. En de ondertitel luidt: Op avontuur in honderd landen mét diabetes en overgewicht, maar zonder afritsbroek en selfiestick. Enige zelfspot is Hettie niet vreemd. Het 160 pagina’s tellende boek bestaat uit honderd verhalen en honderden foto’s. Een heuse reis om de wereld!

Graag vertelt Hettie over haar avonturen en laat ze een deel van haar vele foto’s zien. Nieuwsgierig? Iedereen is welkom bij de openbare boekpresentatie!

Locatie: D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde

Dinsdag 30 november 2021

Aanvang: 18.30 uur (zaal open en koffie om 18.00 uur)

Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt en aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via een mailtje naar hettie@wereldtekst.nl Uiteraard vindt de verplichte coronacheck plaats! 

Uitgever: Pictures Publishers

Uitvoering: hardcover, formaat 180 x 250mm, 160 pagina’s full colour

Prijs: € 22,50